«Καθιστώ τον κ. Μητσοτάκη αποκλειστικά υπεύθυνο για το σύνολο των σχολίων μίσους και ομοφοβίας που λαμβάνουμε στην πιο προσωπική μας στιγμή», αναφέρει ο ο Στέφανος Κασελάκης μετά τη δημοσιοποίηση της ηλεκτρονικής λίστας γάμου του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον σύζυγό του Τάϊλερ Μάκμπεθ άνοιξαν ηλεκτρονική λίστα γάμου και μαζεύουν χρήματα ενόψει του γάμου τους τέλος Αυγούστου στα Χανιά.

Πρόκειται για την ιστοσελίδα honeyfund.com, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ένα χρηματικό ποσό μέχρι 2.500 δαλάρια αλλά και να αφήσουν ένα σχόλιο ή μία ευχή για το ζευγάρι.

Το θέμα ήρθε στη δημοσιότητα από τα parapolitika.gr και έγινε αντικείμενο σχολίων στα social media, με τη συμμετοχή γνωστών τρολ της ΝΔ, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε μια οργισμένη ανάρτηση λέγοντας ότι η λίστα γίνεται γιατί η πλειοψηφία των καλεσμένων είναι από τις ΗΠΑ. Διαβεβαίωσε ότι το ποσό θα φορολογηθεί, ενώ κατέστησε υπεύθυνο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τα σχόλια μίσους που έχουν αναρτηθεί.

Σύμφωνα με την ταυτότητα του συγκεκριμένου σάιτ “το Honeyfund είναι το μόνο μητρώο δώρων που πραγματοποιεί τον μήνα του μέλιτος των ονείρων σας και σας δίνει τη δυνατότητα να χαρείτε για πάντα με τη βοήθεια των φίλων και της οικογένειάς σας — με μηδενικές χρεώσεις. Φτιαγμένο για ζευγάρια που δίνουν προτεραιότητα στις εμπειρίες, το Honeyfund είναι ο πιο αξιόπιστος ιστότοπος για μήνα του μέλιτος και ταμειακό μητρώο με δώρα σχεδόν 1 δισεκατομμύριο δολάρια”.

Η ευχή του αντιπρόεδρου της Meta, John Allen Thomas
Μάλιστα, φαίνεται, ότι όποιος έχει καταθέσει την δωρεά του στο ζευγάρι για το μήνα του μέλιτος να αφήνει και ένα σχόλιο μεταφέροντας τις ευχές του. Μεταξύ άλλων εμφανίζεται ο αντιπρόεδρος της Meta, John Allen Thomas, ο οποίος είχε επισκεφτεί την ελληνική Βουλή με τον κ. Κασσελακη.

H οργισμένη απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη – Kαθιστώ υπεύθυνο τον κ. Μητσοτάκη για τα σχόλια μίσους που λαμβάνουμε στην πιο προσωπική μας στιγμή

«Σε όλους τους γάμους σε όλο τον κόσμο κάποιοι από τους προσκεκλημένους επιθυμούν να προσφέρουν δώρα. Επιλέξαμε συγκεκριμένο site και διαδικασία ως λίστα γάμου για τους εξής λόγους:

1. Η μεγάλη πλειοψηφία των καλεσμένων μας είναι από την Αμερική και το honeymoon fund είναι απλή και συνήθης πρακτική εκεί.

2. Θέλαμε όποιο ποσό λάβουμε να είναι με πλήρη διαφάνεια -χωρίς «φακελάκια»- ώστε να δημοσιοποιηθεί και να φορολογηθεί.

Φιλοκυβερνητικό site βγάζει στη δημοσιότητα τη λίστα γάμου. Την ίδια στιγμή, τα τρολ της ΝΔ παίρνουν εντολή και αρχίζουν να μας βρίζουν και να μας λοιδορούν. Στο site, κάτω από τη λίστα γάμου μπαίνουν οπαδοί και γράφουν τις «ευχές» τους: «Να ψοφήσετε και να καείτε στην κόλαση βρομοπου@@@ρες κομούνια».

Η δημοσιοποίηση και η ετοιμότητα των έμμισθων τρολ ήταν τόσο καλά ενορχηστρωμένη από το Μαξίμου, που το γεγονός μάς ξεπερνά. Καθιστώ τον κ. Μητσοτάκη αποκλειστικά υπεύθυνο για το σύνολο των σχολίων μίσους και ομοφοβίας που λαμβάνουμε στην πιο προσωπική μας στιγμή. Έχουμε δει ότι για να ξεφύγει από δύσκολες στιγμές είναι ικανός για τα πάντα. Όχι όμως ως το σημείο αυτό. Υπάρχει ένα ηθικό όριο στην πολιτική αντιπαράθεση. Εκτός αν είσαι το τζάκι Μητσοτάκη. Ας είναι υπερήφανος για την ποιότητα της δημοκρατίας και της παιδείας που οικοδομεί».

Δείτε την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις