Στον ΣΥΡΙΖΑ απάντα με ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με το νοσοκομείο της Κω.

«Είναι ψευδής η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει στην ανάρτηση του ο υπουργός Υγείας ‘Αδωνις Γεωργιάδης, «καθώς δεν υπήρξε ποτέ 69χρονος εμφραγματίας που τον περιέθαλψε γυναικολόγος, όπως ψευδώς γράφουν. Ένας 69 χρόνος μεταφέρθηκε σήμερα με έμφραγμα, ήδη νεκρός δυστυχώς και δεν τον περιέθαλψε κανένας παρά μόνον διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το ΕΚΑΒ δηλ τον παρέλαβε χωρίς σφυγμό (ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του)»

Διευκρινίζει επίσης ότι : Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από τα ΤΕΠ στις 15 Αυγούστου προσήλθε περιστατικό 48 ετών με ενδείξεις εμφράγματος. H εφημερεύουσα ιατρός κατόπιν της εικόνας του καρδιογραφήματος κάλεσε τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, ειδικότητας Γυναικολογίας κ. Κοτσίδα. Κατόπιν οδηγιών που έλαβαν αμφότεροι από τον καρδιολόγου του Νοσοκομείου κ. Βλάχου Δημητρίου, ο οποίος δεν εφημέρευε, το περιστατικό άμεσα διακομίστηκε στην Κρήτη στο ΠΑΓΝΗ. Επρόκειτο για πρώην εμφραγματία και έπρεπε να διακομιστεί σε μονάδα εμφραγμάτων. Σε 40’ έφτασε στο αεροδρόμιο και παρακολουθείται στην Κρήτη, είναι καλά στην υγεία του και εντός των επομένων ημερών εξέρχεται από την εντατική, όπως ενημερώθηκε ο Διεθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας του ΓΝ Κω από τους θεράποντες ιατρούς του στο ΠΑΓΝΗ σήμερα.

“Εμείς όσο και να φωνάζουν, τα διαχρονικά, αλλά και τα παρόντα προβλήματα στο ΕΣΥ με σκληρή δουλειά θα τα φτιάξουμε ένα ένα” σημειώνει ο κ. Γεωργιάδης και καταλήγει: “Ο 48χρονος πάντως εάν πράγματι κάποιοι ανησυχούσαν για αυτόν και τον φροντίσαμε και σώθηκε ευτυχώς“.

Ο υπουργός Υγείας παραθέτει στο κείμενό του στο Twitter, σειρά από δεδομένα – τα οποία όπως επισημαίνει – αποδεικνύουν το γεγονός ότι αντίστοιχες ελλείψεις προσωπικού υπήρχαν και κατά την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ και απαντάει στο περιστατικό στο οποίο επικαλείται η αξιωματική αντιπολίτευση στην ανακοίνωση του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook