Επισήμως η συνεδρίαση της Κοινοβουκευτικής Ομάδας θα γίνει για τον προγραμματισμό της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου

Συνεδριάζει εκτάκτως με απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη αύριο Τρίτη (27/08) η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Το πιθανότερο είναι ο Στέφανος Κασσελάκης να εμφανιστεί δια ζώσης και όχι διαδικτυακά καθώς λέγεται ότι θα επιστρέψει από τα Χανιά .

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Κασσελάκης βρίσκεται στα Χανιά όπου πέρα από επαφές με την τοπική κοινωνία, κάνει τις τελευταίες ετοιμασίες για τον γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ. Σημειώνεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα έχει σήμερα συνάντηση με τη νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά, μια εκλογική περιφέρεια στην οποία έχει έρεισμα ο Παύλος Πολάκης.

«Ο δημόσιος διάλογος στον ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει νοσηρός»

Νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στο Χ κάλεσε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να ρίξουν τους τόνους. «Παροτρύνω όλες και όλους να κατευνάσουν τους τόνους» σχολίασε χαρακτηριστικά.

«Μετά από μια προγραμματισμένη Πολιτική Γραμματεία, στην οποία παρουσιάστηκαν αναλυτικά οικονομικά στοιχεία και σχέδιο εξορθολογισμού από την διοίκηση των κομματικών ΜΜΕ, ο δημόσιος διάλογος για τον ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει νοσηρός. Προφανώς πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά στο κόμμα. Και η Επιτροπή Καταστατικού που συγκροτήθηκε ήδη μελετά πολλές πολύ δημιουργικές προτάσεις που έχουν στείλει τα μέλη μας. Παροτρύνω όλες και όλους να κατευνάσουν τους τόνους και να μην τροφοδοτούν τα συστημικά ΜΜΕ, που βασίζονται στην διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ για τα συμφέροντά τους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συγχρόνως, καταδικάζω οποιοδήποτε bullying διαδικτυακά ή δια ζώσης, στην τηλεόραση ή στην Βουλή, στο γήπεδο ή στο σπίτι. Δεν νοείται να στοχοποιούνται συμπολίτες μας για αναπηρία, για τη φυσική εμφάνισή τους, για τον προσανατολισμό τους, για την καταγωγή τους κοκ. Όσοι παραβιάζουν αυτές τις αξίες, που τις κρατώ ακράδαντα μέσα μου, δεν με εκπροσωπούν».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook