Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κόντρα της Αθηνάς Λινού με τον Παύλο Πολάκη, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε αναταραχή και σοβαρή κρίσης ηγεσίας.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνά Λινού έστειλε εξώδικό στον Παύλο Πολάκη, το οποίο μάλιστα δημοσίευσε σε ανάρτησή της αναφορικά με τις αναρτήσεις τους και τους ισχυρισμούς για « αδιαφανή διαχείριση και κατασπατάληση δημοσίου χρήματος» στο τΙνστιτούτο PROLEPSIS του οποίου η ίδια είναι πρόεδρος .

Η τελευταία αυτή εξέλιξη έρχεται τη στιγμή που η υπόθεση των καταγγελιών Πολάκη σε βάρος της Αθηνάς Λινού έχει δοθεί σε νομικό γραφείο, μετά από εντολή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη για διεξαγωγή έρευνας,αναφορικά με τα οικονομικά στοιχεία του Ινστιτούτου τα οποία παρέδωσε πριν λίγες μέρες η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, όπως της ζητήθηκε σημειώνοντας ότι «ο έλεγχος είναι ευπρόσδεκτος».

Στο εξώδικο η Αθηνά Λινού κατηγορεί τον Παύλο Πολάκη για συκοφαντικές, εξυβριστικές και ψευδείς ειδήσεις εις βάρος της, που έχουν σκοπό να παραπλανήσουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και την κοινή γνώμη.

Στο εξώδικο της αναφέρεται και στο τηλεφώνημα που έκανε προς τον Παύλο Πολάκη για να τον σταματήσει, όπως σημειώνει , από τον κατήφορο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Επίσης τον καλεί «εντός τριών ημερών να απαλείψει από το διαδίκτυο όλες τις υβριστικές και συκοφαντικές αναρτήσεις για την ίδια και το Ινστιτούτου PROLEPSIS». Αν δεν τον κάνει τον προειδοποιεί , όπως έχει ήδη δηλώσει, θα προσφύγει στα ποινικά και αστικά δικαστήρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook