Από το Ενετικό Λιμάνι των Χανίων ξεκίνησαν οι γαμήλιες εκδηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάϊλερ Μάκμπεθ.

Βόλτα και στιγμές χαλάρωσης στο Παλιό λιμάνι των Χανίων περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα του Στέφανου Κασσελάκη στα Χανιά, ενόψει των τετραήμερων εκδηλώσεων για το γάμο του την Παρασκευή με τον Τάϊλερ Μαμπεθ.

Το τετραήμερο γλέντι με τους καλεσμένους από την Ελλάδα και το εξωτερικό ξεκίνησε με πρώτο σταθμό το δείπνο που παρέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τον σύζυγο του στην ταράτσα γνωστού μαγαζιού με κρητικές κυρίως γαστρονομικές νοστιμιές και θέα το Ενετικό Λιμάνι.


Το πάρτι είναι το πρώτο από τους πολλούς εορτασμούς που θα γίνουν στην Κρήτη, τόπο καταγωγής της οικογένειας Κασσελάκη και θα κρατήσουν συνολικά τέσσερις ημέρες.


Το μενού αυτού του πρώτου δείπνου, περιλαμβάνει σύμφωνα με το CretaPost πιάτα μεσογειακής κουζίνας και συγκεκριμένα αρνί, γραβιέρα, βότανα και χειροποίητο ψωμί.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr , απ όπου και οι φωτογραφίες , ο κ. Κασσελάκης κάλεσε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στο κατάστημα, άνευ καμερών, και τους επανέλαβε ότι δεν θα προβεί σε δηλώσεις για πολιτικά θέματα, καθώς αυτές τις μέρες ζει προσωπικές στιγμές και ζήτησε σεβασμό σε αυτό.


Ωστόσο έκανε γνωστό ότι μετά το πέρας των γαμήλιων εκδηλώσεων, ο ίδιος θα συνεχίσει τις περιοδείες στην Κρήτη και θα μεταβεί σε Ηράκλειο και Λασίθι την επόμενη εβδομάδα.

Δείτε βίντεο του flashnews.gr από την είσοδο του Στέφανου Κασσελάκη και του συζύγου του στο “Παλλάς”:

Αργότερα, ακολούθησε βραδινό ποτό με τπους καλεσμένους του σε γνωστό μπαρ στην παλιά πόλη των Χανίων. Το γνωστό μπαρ «ΣΥΝΑΓΩΓΗ» μάλιστα έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τον κόσμο ότι θα είναι κλειστό λόγω “ιδιωτικής εκδήλωσης”.

«Ένα αγαπημένο σημείο είναι το γιασεμί το οποίο το βράδυ αφήνει τα αρώματα του. Είναι ένα σημείο που το λατρεύει ο κόσμος και μας το επισημαίνουν στα σχόλια τους», σημείωσε η ιδιοκτήτρια του μπαρ «ΣΥΝΑΓΩΓΗ», Μαρίνα Μανωλαράκη, μιλώντας στο MEGA .

Το πρωί της Πέμπτης θα είναι πιο χαλαρό. Οι καλεσμένοι θα μπορέσουν να απολαύσουν τις ανέσεις που προσφέρουν τα πεντάστερα ξενοδοχεία στα οποία διαμένουν όπως υπηρεσίες μασάζ, τζακούζι, και κολύμπι στην πισίνα.

Άλλοι ίσως επιλέξουν μια βόλτα στην πόλη των Χανίων μέχρι να φτάσει η ώρα του δείπνου. Θα γίνει στο κτήμα Κάμπος μέσα στο πράσινο και την φύση. Οι πανοραμικές εικόνες κόβουν την ανάσα με τον χώρο να προσφέρει την ιδιωτικότητα που επιθυμεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανταλλαγή όρκων και η δεξίωση
Την Παρασκευή είναι η κορύφωση των εκδηλώσεων καθώς είναι η ημέρα ανταλλαγής όρκων σε αυτό το αμφιθεατρικό σκηνικό.

Τρεις ώρες θα διαρκέσει η τελετή αποκάλυψε χτες στο Live News, ο ιδιοκτήτης του Βοτανικού Κήπου Κρήτης.
«Στο χώρο αυτό θα γίνει η τελετή και μετά θα ανέβουν στις βεράντες για μια μίνι δεξίωση. Θα έρθουν οι καλεσμένοι και θα έχει τελειώσει γύρω στις 8».

Η συνέχεια θα δοθεί στον κήπο αυτής της πολυτελούς βίλας με θέα τον κόλπο της Σούδας.
Catering έχει αναλάβει το μενού της γαμήλιας δεξίωσης ενώ γνωστός dj της Μυκόνου θα αναλάβει την μουσική επιμέλεια.

Το πάρτι στην παραλία
Κοκτέιλ σε αφθονία, πισίνες, τζακούζι, αλλά και βιολιά.

Αυτά θα περιλαμβάνει το αποχαιρετιστήριο πάρτι του γάμου το Σάββατο σε ένα από τα μεγαλύτερα beach bar της Κρήτης.

«Τα Σάββατο είναι όλη μέρα πάρτι. Έχουμε βιολιά που παίζουν με τον dj μας. Σαξόφωνο, έχουμε χορευτές, έχουμε ακροβάτες, σκοινιά με κρίκους. Γενικώς έχουμε σόου», δήλωσε ο υπεύθυνος του beach bar.

Σε έναν πριβέ χώρο ιδιωτικό σε ένα από τα πιο γνωστά beach bar των Χανίων θα υποδεχτούν την τελευταία μέρα των εκδηλώσεων τους καλεσμένους τους, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ ΜακΜπεθ.

Οι καλεσμένοι θα έχουν πρόσβαση και στην παραλία του beach bar που κατακλύζεται καθημερινά από τουρίστες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις