Οι τετραήμερες εκδηλώσεις άρχισαν χτες το απόγευμα στην ταράτσα μαγαζιού στο Ενετικό Λιμάνι, με τη μοναδική θέα . Εκλεκτό το μενού , πανάκριβα τα κρασιά. Σύμφωνα με ανεπίσημους υπολογισμούς το κόστος του δείπνου φέρεται να κόστισε περί τα 12.000 ευρώ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάϊλερ Μάκμπεθ εμφανίστηκαν στο ρεστοράν ντυμένοι α με λευκά πουκάμισα και παντελόνια σε γκρι και μπεζ αποχρώσεις. Ήταν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι χωρίς όμως να κάνουν δηλώσεις, καθιστώντας σαφές ότι επιθυμούν αυτές οι προσωπικές τους στιγμές να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι καλεσμένοι άρχισαν να φτάνουν από νωρίς και να φωτογραφίζονται με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

Σύμφωνα με  πληροφορίες του Live News, το ζεύγος Κασσελάκη –Μακμπεθ επέλεξε το premium μενού για τους περίπου 70 καλεσμένους του, εκ των οποίων οι 30 ήταν συγγενείς και οι 40 φίλοι.

Ανάμεσα στα πιάτα που γεύτηκαν ήταν μοσχαρίσιο καρπάτσιο, σαλάτα με προσούτο και μάνγκο, κριθαρότο με αστακό και κωλοχτύπα και τα συνόδευσαν με τα 4 από τα καλύτερα και πιο ακριβά κρασιά του μαγαζιού.

Σύμφωνα με το Mega και το Live News , το ζευγάρι επέλεξε το μενού του εστιατορίου, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

• Μοσχαρίσιο καρπάτσιο
• Σαλάτα με προσούτο και μάνγκο
• Κριθαρότο με αστακό και κωλοχτύπα
• Τέσσερα ακριβά κρασιά με την τιμή να του ενός να είναι στα 240 ευρώ το μπουκάλι και 190 τα άλλα τρία.

Με βάση τον τιμοκατάλογο του μαγαζιού τα δύο κυρίως πιάτα που επέλεξαν ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Ταιλερ Μακμπεθ ήταν :

Κριθαρότο με αστακό στα 38 ευρώ η μερίδα και

Αρνίσιο κότσι στα 23,50

Το Live News, με βάση τα παραπάνω υπολόγισε το συνολικό κόστος του δείπνου λαμβάνοντας υπόψη τον τιμοκατάλογο ως εξής :

Ορεκτικά και επιδόρπια: 2.050 ευρώ
Σαλάτες και κυρίως πιάτα : 3.360 ευρώ
Κρασιά: 6.650 ευρώ
Σύνολο: 12.060 ευρώ

Η κορύφωση των εκδηλώσεων θα γίνει αύριο το απόγευμα, όταν Τάιλερ ΜακΜπεθ και Στέφανος Κασσελάκης θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης σε ένα μικρό αμφιθέατρο στο Βοτανικό Κήπο .

Θα ακολουθήσει μια μικρή δεξίωση στη βεράντα του βοτανικού κήπου με πιάτα από ντόπια προϊόντα και μετά τις 8 θα συναντηθούν όλοι στην ωραιότερη βίλα των Χανίων για την δεξίωση του γάμου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις