«Πόλεμος» στον τηλεοπτικό αέρα αλλά και διαδικτυακά έχει ξεσπάσει μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και της Βούλας Κεχαγιά.

Αφορμή της αντιπαράθεσης με σκληρές εκφράσεις εκατέρωθεν το θέμα της επιστροφής του Παύλου Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ και οι χτεσινές δηλώσεις της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ που είχε αποκλείσει αυτό το ενδεχόμενο
Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γωεργιάδης σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Βούλας Κεχαγιά στον ΣΚΑΙ είπε:

«Βγαίνει η κυρία Κεχαγιά και λέει δεν τίθεται καν θέμα επιστροφής του Πολάκη, επειδή δεν έχει ζητήσει συγγνώμη και δύο ώρες μετά επιστρέφει. Η Βούλα Κεχαγιά είναι αξιοπρεπής γυναίκα και έχει ένα βάρος, έπρεπε να παραιτηθεί αμέσως γιατί η γελοποίηση που της προκάλεσαν… Μην τον φέρεις δύο ώρες μετά τη δήλωσή της, μην την ξεφτιλίζεις. Αν αύριο μιλήσει η Κεχαγιά, θα την πιστέψει κανείς; Αφού ακυρώθηκε ο ρόλος της» είπε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης προκαλώντας την παρέμβαση της κυρίας Κεχαγιάς.

Παρεμβαίνοντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ η κ. Κεχαγιά. δήλωσε ότι “άκουσα με έκπληξη τον “υπουργό Διάλυσης” της Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη ότι εγώ είπα ότι ο κ. Πολάκης δεν θα επιστρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, και τον προκαλώ επειδή ασχολείται πολύ με τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι με την αποκατάσταση των νοσοκομείων και της δημόσιας υγείας τα οποία έχει διαλύσει και καταβαραθρώσει, να βρει πού είπα εγώ ότι δεν θα επιστρέψει ο κ. Πολάκης στην ΚΟ. Τον προκαλώ τώρα”.

Αναλυτικά ο διάλογος:
Άδωνις Γεωργιάδης: Χθες το πρωί τι είπατε;

Βούλα Κεχαγιά: Αυτό είναι μια σπέκουλα η οποία διαιωνίζεται από φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ που στοχεύουν στον ΣΥΡΙΖΑ και την ηγεσία του… Αν βρει ο κ. Γεωργιάδης ότι εγώ έχω κάνει τέτοια δήλωση ότι δεν θα επιστρέψει ο κ. Πολάκης θα βγω δημοσίως να του ζητήσω συγγνώμη

Άκης Παυλόπουλος: Για τον κόσμο που μας παρακολουθεί διαβάζω ότι ερωτηθήκατε σε ραδιόφωνο και είπατε ότι ‘ακούω και εγώ αυτές τις πληροφορίες, αν θέλετε τα σενάρια…’

Βούλα Κεχαγιά: Δεν υπάρχει… Ξεκινάμε από λάθος. Τίποτα, τίποτα… Λάθος. Όλα είναι παραπληροφόρηση και σπέκουλα. Δεν υπάρχει τέτοιο… Θα σας στείλω το ηχητικό να το παίξετε. Παρακαλώ να με αποκαταστήσετε.

Άδωνις Γεωργιάδης: Πείτε μας τι είπατε… Όσοι τα διαβάσαμε σε 2000 σάιτ λέμε ψέματα. Εγώ δεν άκουσα την εκπομπή, έχω διαβάσει τα σάιτ, αλλά μπορείτε να μας πείτε τι είπατε, μετά να βρούμε το ηχητικό και να το παίξουμε να βρούμε αν έχετε πει τα ίδια. Αλλά αν δεν έχετε πει τα ίδια θα παραιτηθείτε σήμερα. Κάνουμε συμφωνία;

“Αν δεν έχει πει ό,τι γράφει το σύνολο των σάιτ εγώ θα της ζητήσω συγγνώμη, αλλιώς θα παραιτηθεί, γιατί δεν παρενέβη ένα 24ωρο που είναι σε όλα τα σάιτ (η δήλωση)”, σημείωσε ο υπουργός Υγείας.

Στη συνέχεια, δε, μεταδόθηκε το ηχητικό από τη συνέντευξη της κυρίας Κεχαγιά δύο ώρες πριν την ανακοίνωση επιστροφής Πολάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το βίντεο:

Η κόντρα συνεχίστηκε και διαδικτυακά με τον Άδωνι Γεωργιάδη να γράφει σε ανάρτησή του «Πριν από λίγο στην τηλεόραση του @SkaitvGR η @bkex βγήκε να με διαψεύσει λέγοντας: «διάφορα φιλοκυβερνητικά μέσα διακινούν το ψέμα ότι με άδειασε ο @skasselakis και ότι εγώ ποτέ δεν είπα χθες το πρωί ότι δεν θα γυρίσει ο @pavpol2222 ας δούμε ένα φιλοκυβερνητικό σάιτ https://documentonews.gr/article/diplo-adeiasma-kasselaki-se-kexagia/ του @KostasVaxevanis».

Ακολούθησε η αντίδραση της Βούλας Κεχαγιά που έγραψε στο Χ «ηρεμήστε κύριε υπουργέ διάλυσης της Υγείας και της ζωής των πολιτών. Διαψευστηκατε σε ζωντανή μετάδοση».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook