«Πήγαινε σε εκλογές γιατί η πρόταση μομφής θα τραυματίσει το κόμμα» φέρεται να είπε στην Πολιτική Γραμματεία ο Πολάκης στον Κασσελάκη .

Πρόκληση στον Στέφανο Κασσελάκη να στήσει άμεσα κάλπες για εκλογή προέδρου απηύθυνε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας ο Παύλος Πολάκης.

Λίγο νωρίτερα, οι Όλγα Γεροβασίλη και ο Θανάσης Θεοχαροπουλος  εξέφρασαν και σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας  (όπως έχουν κάνει και δημόσια) την άποψη πως ο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να προσφύγει στη βάση.

Και αλλά στελέχη πρώτης γραμμής, όπως ο Γιώργος Βασιλειάδης, ο Σωκράτης Φάμελλος και ο Νικόλας Φαραντούρης έχουν καλέσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να προσφύγει σε εσωκομματικές εκλογές, ώστε να μην περάσει το κόμμα το …βασανιστήριο μιας ενδεχόμενης πρότασης μομφής και μιας επίπονης ψηφοφορίας.

Η συνεδρίαση της ΠΓ ξεκίνησε λίγο πριν τις 14:00, ενώ σε αυτήν θα έπεφταν στο τραπέζι οι αλλαγές που πρότεινε σε Καταστατικό και όνομα του κόμματος ο Στέφανος Κασσελάκης, κάτι που τελικώς δεν αναμένεται να γίνει καθώς προέκυψε εμπλοκή με το πακέτο αλλαγών στη χθεσινή πολύωρη συνεδρίαση της Επιτροπής Καταστατικού. Αυτό συνέβη γιατί οι συμμετέχοντες κατάφεραν να φτάσουν μόνο στο 10ο από τα 50 άρθρα του νέου καταστατικού, κάτι που προμηνύει πως πιθανόν να μην συζητηθούν σήμερα.

Πηγή: Του Χρήστου Κυμπιζή από documentonews.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook