Αμέσως μετά την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ η ομάδα των «87» κατέθεσε πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη. Θέμα ηγεσίας έβαλε από την πλευρά του και ο Παύλος Πολάκης.

Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη κατατέθηκε από τους “87” με 100 υπογραφές στην Κεντρική Επιτροπή λίγα λεπτά αφότου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τους διαφωνούντες να καταθέσουν πρόταση μομφής όπως προβλέπει το καταστατικό.

Στο βήμα ανέβηκε μετά τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης ο οποίος έθεσε επίσης ζήτημα ηγεσίας.

Νωρίτερα, 100 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που πρόσκεινται στους «87», σε κείμενο που κατέθεσαν, ανέφεραν πως «ο Πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, οφείλει επιτέλους να αναλάβει την ευθύνη και να προκηρύξει εκλογές Προέδρου. Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα».

«Τον τελευταίο ένα χρόνο ειδικότερα από την στιγμή που ο Στέφανος Κασσελάκης εκλέχθηκε στην ηγεσία του κόμματος το κόμμα μας βρίσκεται σε παρατεταμμένη κρίση αρχών και αξιών! Το κόμμα μας με απόλυτη ευθύνη του προέδρου βρίσκεται σε παρατεταμένη εσωστρέφεια και συρρίκνωση της εκλογικής του επιρροής», τονίζουν οι «87» στην πρόταση μομφής.

«Γιατί τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν μπορούν να περιμένουν και ζητούν καθαρές και δημοκρατικές λύσεις ΤΩΡΑ 100 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ενεργοποιούμε τις διατάξεις του άρθρου 20 παρ.4 του Καταστατικού και καταθέτουμε πρόταση δυσπιστίας στον πρόεδρο και ζητούμε άμεση προσφυγή στην βάση».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook