Έκανα λάθος για τον Στέφανο Κασελάκη, δεν κάνει για αρχηγός , είπε ο Παύλος Πολάκης στην ομιλία του, που ανέβηκε στο βήμα μετά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

«Στηρίζω την πρόταση μομφής που κατατέθηκε κατά του Στέφανου Κασσελάκη» είπε στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης και ανακοίνωσε στην ομιλία του ότι θέτει υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος.

«Αν δεν περάσει η πρόταση παραμένω, αν χάσω παραμένω και δεν χρειαζόμαστε ένα κόμμα σαν της Ζωής Κωνσταντοποουλου. Οδήγησε μόνος σου το κόμμα σε εκλογές. Εγώ τον αριστερισμό τον πέρασα μικρός. Στηρίζω τη μομφή που κατατέθηκε» είπε ο Παύλος Πολάκης στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τονίζω ότι, όποια απόφαση και αν πάρουμε σήμερα, ένα παραμένει σίγουρο: Ήμουν, είμαι και θα είμαι, μέρος του ΣΥΡΙΖΑ. Καλώ λοιπόν, από αυτό εδώ το βήμα, στο σύνολο τους τα μέλη της ΚΕ, να κρατήσουν την ίδια στάση. Κάθε ένας και κάθε μια από εμάς έχει υποχρέωση να παλέψει για ότι πιστεύει πιο σωστό και πιο δίκαιο, αλλά ας δεσμευτούμε σήμερα, σε αυτή την αίθουσα, ότι αύριο θα είμαστε όπως και πριν, πάνω από όλα σύντροφοι. Αυτό είναι το σημαντικότερο!» είπε στην ομιλία του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook