Τι καταγράφει δημοσκόπηση της Prorata για την εμφάνιση των υποψηφίων προέδρων του ΠΑΣΟΚ στο debate

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Prorata που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ATTICA TV, 6 στους 10 που παρακολούθησαν την τηλεμαχία ήταν ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ (ποσοστό 63%) , ψηφοφόροι της ΝΔ το 14%, ψηφοφόροι ΣΥΡΙΖΑ 7% , Νέα Αριστερά 3% και 6% τα άλλα κόμματα.

Σε ό,τι αφορά τις προτιμήσεις των πολιτών που παρακολούθησαν το ντιμπέιτ – και ανεξαρτήτως του αν προτίθενται να συμμετάσχουν στις εσωκομματικές εκλογές – η Άννα Διαμαντοπούλου καταγράφεται στη μέτρηση ως η πλέον ηγετική προσωπικότητα, με 26%, έναντι 25% του Νίκου Ανδρουλάκη.

Το κοινό της τηλεμαχίας αναδεικνύει ως ειλικρινέστερο τον Παύλο Γερουλάνο με 30%, με τον Νίκο Ανδρουλάκη στη δεύτερη θέση και τους υπολοίπους με αρκετά χαμηλότερα ποσοστά. Τον νυν πρόεδρο επέλεξαν οι ερωτηθέντες ως το στέλεχος που παρουσίασε το πιο ξεκάθαρο σχέδιο για το ΠΑΣΟΚ, ενώ Χάρης Δούκας και Παύλος Γερουλάνος έχουν από 25% ο καθένας στο ερώτημα «ποιος παρουσίασε τις πιο καινοτόμες ιδέες».

Επίσης, Νάντια Γιαννακοπούλου και Χάρης Δούκας θεωρούνται ως οι δύο που δυσκολεύτηκαν περισσότερο να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας. Ο Μιχάλης Κατρίνης κρίθηκε ως ο ψυχραιμότερος όλων.

Δείτε το βίντεο του ATTICA TV

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook