Η υπουργός Τουρισμού παρευρέθηκε στο Ηρώδειο για τη συναυλία αφιερωμένη στην Ίμβρο

Η Όλγα Κεφαλογιάννη πριν από μερικές μέρες με ανακοίνωση της γνωστοποιήσε ότι ο γάμος της με τον Μίνωα Μάτσα περνά κρίση, τόνισε ότι κύριο μέλημα της είναι τα δύο παιδιά της ενώ ζήτησε σεβασμό στην ιδιωτικότητα τους.

Το βράδυ της Κυριακής, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη παρευρέθηκε στο Ηρώδειο για τη συναυλία αφιερωμένη στην Ίμβρο. Εκεί, βρέθηκαν και οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών, με τους δημποσιογράφους να ρωτούν για τον χωρισμό της επιζητώντας κάποιο σχόλιο της μετά την ανακοίνωση της

Ωστόσο, η υπουργός Τουρισμού απέφυγε να απαντήσει στις ερωτήσεις που αφορούσαν την προσωπική της ζωή.

Δείτε το βίντεο από το “Πρωϊνό” του ΑΝΤ1

“Έχουμε έρθει εδώ για κάτι πολύ σημαντικό, αυτή η συναυλία ήταν μια συναυλία για την Ίμβρο, πρέπει να είμαστε εδώ παρόντες όλοι, παρουσία και του Παναγιωτάτου. Ήταν μια καταπληκτική βραδιά για έναν πολύ σημαντικό σκοπό. Δεν πρέπει κανείς να ξεχνάει τις χαμένες πατρίδες» αρκέστηκε να δηλώσει η Όλγα Κεφαλογιάννη και αποχώρησε.

Η δήλωση που είχε κάνει η Όλγα Κεφαλογιάννη για την κρίση στο γάμο της 

«Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου.

Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω , παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook