Δεν θα γίνει τελικά το debate ανάμεσα στον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Χάρη Δούκα με το δήμαρχο Αθηναίων να ρίχνει την ευθύνη στον προέδρο του ΠΑΣΟΚ. Δεν βρέθηκε η μέρα για την διεξαγωγή του

Όπως φαίνεται υπάρχουν ανυπέρβλητα εμπόδια στο να διεξαχθεί το debate, ανάμεσα στους δύο υποψήφιους για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ, πριν τον β’ γύρο εκλογών, καθώς δεν στάθηκε δυνατό να βρεθεί μέρα και ώρα, αποδεκτή τόσο από τον Νίκο Ανδρουλάκη όσο και από τον Χάρη Δούκα.

Σήμερα, Τετάρτη δεν μπορούσε να διεξαχθεί το debate, γιατί υπήρχε το Δημοτικό Συμβούλιο για τον κ. Δούκα που ήταν εξ αναβολής και έβαλε και ο κ. Ανδρουλάκης ομιλία στον Πύργο.

Την Παρασκευή είναι προγραμματισμένη η ομιλία του κ. Νίκου Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη. Έγινε προσπάθεια από το επιτελείο του να αλλάξει ημερομηνία, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό και έτσι λοιπόν οδηγούμαστε στο να μην πραγματοποιηθεί το debate.

Οπως αναφέρουν πηγές από το επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη, σχετικά με το debate με τον Χάρη Δούκα:
“Δεδομένης της σημερινής εξ αναβολής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, οι πρόσφορες ημέρες για τη διεξαγωγή ντιμπέιτ ήταν η Πέμπτη ή η Παρασκευή. Το επιτελείο μας κατέβαλε προσπάθεια να επαναπρογραμματιστεί σε άλλη ημερομηνία η μεγάλη συγκέντρωση μας στη Θεσσαλονίκη, που εδώ και μέρες είχαμε επιλέξει να είναι η αυλαία της προεκλογικής μας εκστρατείας, καθώς δεν είχε πραγματοποιηθεί κομματική εκδήλωση στον πρώτο γύρο. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Το ντιμπέιτ πρέπει να μην αντιστρέψει τις πολύ καλές εντυπώσεις, που άφησε η προηγούμενη τηλεοπτική συζήτηση μεταξύ των 6 υποψηφίων Προέδρων και να είναι μια πολιτικά προωθητική διαδικασία εξασφαλίζοντας το μεγαλύτερο δυνατό ακροατήριο και κατ’ επέκταση τη μεγαλύτερη επιδραστικότητα, προϋποθέσεις που δεν πληρούνται την Πέμπτη είτε γίνει το ντιμπέιτ σε ζώνη χαμηλής τηλεθέασης είτε απέναντι από τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Εθνικής Ελλάδας.

Η πρόταση από την πλευρά του κ. Δούκα  για  το Σάββατο δεν έγινε αποδεκτή από το επιτελείο του κ΄Ανδρουλάκη, καθώς  σύμφωνα με πηγές: “Η πρόταση για διεξαγωγή ντιμπέιτ το Σάββατο ή ανήμερα των εσωκομματικών εκλογών είναι εντελώς προσχηματική και δεν συμβάλει στο κύρος της όλης διαδικασίας”.

«Καρφιά» Χ. Δούκα κατά Ν. Ανδρουλάκη για την ακύρωση του debate – Δεν τιμά τις δημόσιες δεσμεύσεις του
Πυρά κατά του Νίκου Ανδρουλάκη στην πρώτη αντίδραση από πλευράς Χάρη Δούκα μετά την ανακοίνωση της ακύρωσης του debate, ανάμεσα στους δύο υποψηφίους για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ.

Η ανακοίνωση
Μετά από 2 μέρες διαπραγματεύσεων, οι οποίες όπως φαίνεται, από την πλευρά του κ. Ανδρουλάκη, ήταν προσχηματικές, το επιτελείο του ανακοίνωσε σήμερα ότι το δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί.

Η πρότασή μας ήταν σαφής: οποιαδήποτε ώρα και μέρα. Όσο για τις δικαιολογίες περί Δημοτικού Συμβουλίου στην Αθήνα υπενθυμίζουμε ότι ο ίδιος είχε ανακοινώσει, ήδη από τη Δευτέρα, προεκλογική ομιλία σήμερα στον Πύργο.

Ο κ. Ανδρουλάκης απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι δεν επιθυμεί τον δημοκρατικό διάλογο στο ΠΑΣΟΚ.
Απέδειξε ότι δεν τιμά τις δημόσιες δεσμεύσεις του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook