Να πάρει πίσω το εξώδικο κάλεσε τον Στ. Κασσελάκη ο Παύλος Πολάκης και ζήτησε συνάντηση των πέντε υποψηφίων για να συζητήσουν όλα τα ζητήματα που έχουν προκαλέσει συγκρούσεις αλλά και τους όρους διεξαγωγής ενός η δυο debate.

Ο Παύλος Πολάκης ανέφερε πως: «Εγώ δεν θεωρώ ότι πρέπει να υπάρξει διαγραφή να μετρηθούμε στα ίσια! Δεν θέλω να τον αποκλείσω θέλω να τον νικήσω. Πήρα πρωτοβουλία και συγκαλώ στις 13:00 στη Κουμουνδούρου αύριο συνάντηση όλων υποψηφίων για να ρυθμίσουμε λεπτομέρειες προεκλογικού αγώνα για ομαλότητα και ηρεμία».
Θετικός εμφανίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης στην πρωτοβουλία του Παύλου Πολάκη.

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, ο Στέφανος Κασσελάκης έγραψε: «Δε θέλησα να διαγράψω υποψήφιο πρόεδρο. Δε διέρρευσα δεδομένα υποψήφιου προέδρου. Δεν ανέβαλα το συνέδριο. Δεν ανέβαλα τις εκλογές για ΚΕ. Τήρησα και τηρώ την ομαλότητα από την πρώτη στιγμή. Γι’ αυτό θα είμαι παρών στην αυριανή συνάντηση. Εύχομαι πραγματικά οι καλές προθέσεις να είναι ειλικρινείς από όλους μας και να μη δυναμιτίσει κανείς την προσπάθεια».

Προειδοποίηση Πολάκη για τη συνάντηση των υποψηφίων προέδρων: Όποιος δεν εμφανιστεί θέλει ένα μικρό ΣΥΡΙΖΑ
Σε ανάρτηση του λίγες ώρες μετά την πρόταση του για συνάντηση των υποψηφίων προέδρων ο Πάυλος Πολάκης προειδιοποιεί προς πάσα κατεύθυνση, όπως σημειώνει, να μην υπονομεύσει κανείς την συνάντηση και καλεί όλους τους υποψήφιους να δώσουν το παρών.

Στη συνάντηση, εκτός από τους υποψηφίους προέδρους , με βαση τη συννενόηση που εχει γίνει θα ειναι παρόντες η Ράνια Σβίγγου γραμματέας του κομματος ,ο Νίκος Παππάς ως πρόεδρος της ΚΟ και ο Θάνος Μωραίτης ως διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Αναλυτικά η ανάρτησή του

Με βαση τη συννενοηση που εχει γίνει, αυριο στις 12.30 μμ θα γινει η συναντηση στα γραφεια της Κουμουνδουρου των υποψηφιων προεδρων στις εκλογες του Συριζα.
Ο Νικος Φαραντουρης και ο Αποστολος Γκλετσος θα συμμετασχουν μεσω ZOOM το οποιο θα ειναι διαθεσιμο αυριο απο τις 12.00,λογω του ο,τι ο ενας ειναι Γαλλια και ο άλλος στην Κυπρο.
Στη συναντηση με βαση τη συννενοηση που εχει γινει θα ειναι παροντες η Ρανια Σβιγγου γραμματεας του κομματος ,ο Νικος Παππας ως προεδρος της ΚΟ και ο Θανος Μωραιτης ως διευθυντης της Κοινοβουλευτικης Ομαδας!
Εκει είναι προφανες πως θα τεθουν ΟΛΑ τα ζητηματα που εχουν ανακύψει προκειμενου μεσα απο συζητηση ,αντιπαράθεση και συνθεση να υπαρξει μια ομαλή πορεία προς τις εκλογές.
Μια πορεία που θα ανακοψει την εικονα ρευστοποιησης που δημιουργουν τοσο τα απαραδεκτα εξωδικα ,οσο και οι απειλές για διαγραφες ή αποκλεισμους υποψηφιοτητας!!
ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ:
Οποιος υπονομευσει με την απουσια του αυτη τη συναντηση ,ειτε θελει ενα ΣΥΡΙΖΑ μικρο που θα ασχολειται με τα δικαιωματα και μόνο,ειτε θελει ενα ΣΥΡΙΖΑ παλι μικρο που θα ψαχνεται να κολλησει σε καποιο «κεντροαριστερο» σεναριο !
ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ!!
Θελω ενα ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αξιωματικη αντιπολίτευση και κυβερνωσα δυναμη!
Γι αυτο πήρα την πρωτοβουλία και αυριο θα ειμαι εκει !!
Υγ .Τα γραφω αυτα γιατι παρα τη συμφωνια που εγινε ,συνεχιζουν υπουλα καποιοι να προσπαθουν να ακυρωσουν την αυριανη συναντηση για να υπηρετησουν ιδιοτελη σχεδια!!
ΑΥΡΙΟ ΜΕΤΡΙΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ!!
Παύλος Πολάκης
βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χανιων,υποψηφιος προεδρος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Δείτε την ανάρτησή του

Θέση για την κίνηση του Κασσελάκη να αποστείλει εξώδικα πήρε ο Νικόλας Φαραντούρης, σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, λέγοντας: «στην πολιτική η αντιπαράθεση πρέπει να γίνεται πολιτικά. Εξώδικα, απειλές εισαγγελέων, ποινικοποίηση και εκνομικισμός της πολιτικής αντιπαράθεσης αποτελούν τον ταχύτερο δρόμο προς τον εκφυλισμό της πολιτικής».

Μετωπική αναμένεται η σύγκρουση στη Κ.Ε. του Σαββάτου, με τους «100» να επιδιώξουν το μπλοκάρισμα της υποψηφιότητας Κασσελάκη.

Μιλώντας στο Mega ο Χρήστος Σπίρτζης, δήλωσε: «το θέμα διαγραφής του Κασσελάκη είναι θέμα που θα δει η Επιτροπή Δεοντολογίας. Αν είχε ψήγμα αξιοπρέπειας θα είχε φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Οι υποστηριχτές Κασσελάκη υπογραμμίζουν σε όλους τους τόνους ότι οι αντίπαλοι έχουν ξεπεράσει κάθε όριο με την παραβίαση καταστατικών αρχών αλλά και ότι σχετίζεται με την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Ο Πέτρος Παππάς, μιλώντας στο Σκάι, είπε: «Στα χέρια της βάσης είναι η τύχη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα κάνουν πότε συνέδριο σε αυτό το κόμμα; Ο Κασσελάκης είναι φορέας μιας εντολής, δεν έχει εκπέσει, θα τεθεί στο συνέδριο αυτό το ζήτημα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook