Τετ α τετ για δύο τελικά είχαν το πρωί Στέφανος Κασελάκης και Παύλος Πολάκης

Σε συνάντηση για δυο εξελίχθηκε η συνεδρίαση των υποψηφίων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, καθώς Στέφανος Κασσελάκης και Παύλος Πολάκης ήταν οι μόνοι που έδωσαν το παρών τους.

Να σημειωθεί ότι την συνάντηση των πέντε υποψηφίων για την προεδρεία του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε ο Παύλος Πολάκης, στον απόηχο της έντασης μετά το εξώδικο του Στεφάνου Κασσελάκη σε Πολτική Γραμματεία και Κεντρική Επιτροπή γοα τηνν επιλεκτική διαρροή του πόθεν έσχες του.

Στο «προσκλητήριο» του Παύλου Πολάκη για συνάντηση των πέντε υποψηφίων προέδρων , ανταποκρίθηκε μόνον ο Στέφανος Κασσελάκης με τους Σωκράτη Φάμελλο, Απόστολο Γκλέτσο και Νίκο Φαραντούρη να μην ανταποκρίνονται αν δεν αποσύρει ο πρώην πρόεδρος το εξώδικο.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Παύλο Πολάκη στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου ο Στέφανος Κασσελάκης αν και δεν αποσύρει το εξώδικο είπε ότι δεν θα ταλαιπωρήσει νομικά το κόμμα.

Όπως ανέφερε «το περιεχόμενο (του εξωδίκου) έχει σε μεγάλο βαθμό ήδη ικανοποιηθεί ήδη από την γρήγορη αντίδραση του κόμματος με την δημοσιοποίηση και των υπολοίπων πόθεν έσχες. Είναι σημαντικό να προβεί η γραμματεία σε έρευνα για την διαρροή ήταν μια επιλεκτική διαρροή στοιχείων».

Όσο για την απουσία των υπόλοιπων υποψηφίων από την συνάντηση ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Με λυπεί η απουσία των άλλων που έχουν δηλώσει πρόθεση για υποψηφιότητα έπρεπε να ήμασταν όλοι εδώ χωρίς προϋποθέσεις και επίσης στην διεξαγωγή ενός συνεδρίου που πρέπει να γίνει στην ώρα του και να χωρά όλους, όχι επιλεκτική μεταχείριση».

Παύλος Πολάκης: «Δεν θέλω να αποκλείσω κανέναν, θέλω να τους νικήσω»
Από την πλευρά του ο Παύλος Πολάκης εξερχόμενες από τα γραφεί της Κουμουνδούρου είπε «Δεν θέλω να αποκλείσω κανέναν, θέλω να τους νικήσω», αναφέροντας ότι ήρθε στη συνάντηση, «σεβόμενος τη συμφωνία», «για να προσφέρω στην ομαλότητα ενόψει του συνεδρίου».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook