Ένταση πριν ακόμη ξεκινήσει η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που θα κρίνει το θέμα της υποψηφιότητας Κασσελάκη. Οι υποστηρικτές του πρώην προέδρου απέχουν από τη συνεδρίαση. Δεν έχει επιτευχθεί απαρτία. Επεισόδια έξω από την αίθουσα μεταξύ των στελεχών με αλληλοκατηγορίες για μεθοδεύσεις.

Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής πάντωςκαθυστέρησε ώρες , καθώς φέρεται να μην είχε επιτευχθεί εγκαίρως η απαρτία των 148 μελών, καθώς υπολείπονταν λίγα άτομα για να συμπληρωθεί

Δήλωση Θεοδώρας Τζάκρη: Δεν υπάρχει απαρτία – Μεταθέτουν διαρκώς την ώρα έναρξης
«Μιάμιση ώρα μετά δεν υπάρχει απαρτία. Και καλούν τα μέλη της Κ.Ε. να προσέλθουν που αρνούνται να νομιμοποιήσουν την εκτροπή», δήλωσε η Θεοδώρα Τζάκρη. και συνέχισε:

« Η γραμματέας και οι 87 μεταθέτουν διαρκώς την ώρα έναρξης και καλούν διαρκώς μέλη να προσέλθουν τα οποία όμως αρνούνται να έρθουν για να νομιμοποιήσουν την εκτροπή. Τι άλλο να γίνει; Το μόνο που μένει είναι να αποκλείσουν με διάταγμα τη συμμετοχή του Σ. Κασσελάκη στις εκλογές».

Παράλληλα, υπάρχουν διαμαρτυρίες από υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη για τη μη ύπαρξη απαρτίας.

Θανάσης Οικονόμου: Καταγγέλλω γελοία μεθόδευση
«Θέλω να καταγγείλω μια γελοία μεθόδευση που επιβεβαιώνει τον όρο νομενκλατούρα που έχει η ετερόκλητη πλειοψηφία Μαθαίνουμε ότι θέλουμε να μας προσμετρήσουν για να πάρουν απαρτία και να λάβουν τα διοικητικά μέτρα. Είναι πολιτική στάση μας να μην νομιμοποιούμε τέτοιες διαδικασίες, είναι μια διαδικασία που ούτε καν θυμίζει τις σκοτεινές ημέρες της χούντας» δήλωσε ο συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη, Θανάσης Οικονόμου.

Ένταση δημιουργήθηκε όταν υποστηριχτές του Σ. Κασσελάκη αντέδρασαν με αφορμή τις διαπιστεύσεις, εκτιμώντας ότι ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που πήρε διαπίστευση ως μέλος της Κ.Ε. δεν αποτελεί μέλος της, με τον Στέλιο Παππά να αντιδρά λέγοντας: «Και εσείς τι είστε; Πολιτοφύλακες;».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις