“Τα περιμέναμε τα αποτελέσματα, βλέπαμε την Κρήτη, ζούμε στην Κρήτη. Οι δήμοι όλοι του Ηρακλείου είναι με τον Νίκο. Φαινόταν ότι ο Νίκος θα ξανάβγαινε”, είπε ο πατέρας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Ενθουσιασμένος για τη νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη δήλωσε στο Radiome 88.4 και το radiome.gr ο πατέρας του εκ νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Μαρίνος.

Μιλώντας τη βραδιά των εκλογών στο Radiome 88.4 και αφού είχε κριθεί το αποτέλεσμα υπέρ του γιού του έκανε την πρώτη δήλωσή του αναφέροντας ότι είχαν δουλέψει όλα πολύ, ότι αποκαταστάθηκε μια αδικία σε βάρος του παιδιού του και πως βρισκόταν στο γνωστό το στέκι στην Πλατεία Ελευθερίας για να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα όπου τον συγχαίρει ο κόσμος και κάλεσε για ένα κέρασμα στο κέντρο του Ηρακλείου.

“Τα περιμέναμε τα αποτελέσματα, βλέπαμε την Κρήτη, ζούμε στην Κρήτη. Οι δήμοι όλοι του Ηρακλείου είναι με τον Νίκο. Φαινόταν ότι ο Νίκος θα ξανάβγαινε. Ο κόσμος εκτίμησε την αδικία που έγινε, το παρατράγουδο και δεν υπήρχε λόγος να κάνουμε αυτή τη διαδικασία.

Το ΠΑΣΟΚ ανεβαίνει δεν υπήρχε λόγος. Κανείς δεν κατανόησε την αδικία. Ο κόσμος επιβεβαίωσε αυτό που σκεφτόταν. Είμαστε στο καφενείο της πλατείας Ελευθερίας, έχει κόσμο εδώ και ο κόσμος είναι χαρούμενος…Σας ευχαριστώ πάρα πολύ”! δήλωσε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις