Με διαφορά κοντά 20 μονάδων ξανά στην αρχηγία του ΠΑΣΟΚ. Συγχαρητήριο τηλεφώνημα από το Χάρη Δούκα. Τα τελικά αποτελέσματα.

Με 59,92%% κέρδισε ο Νίκος Ανδρουλάκης στον δεύτερο γύρο των εκλογών για νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Ο Χάρης Δούκας απέσπασε 40,08%..

Αναλυτικά τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ :

Νίκος Ανδρουλάκης 59,92% (125.820)
Χάρης Δούκας 40,08% (84.149)
Ψηφίσαντες 213.001
Έγκυρα 209.969
Άκυρα/ λευκά: 3.032
Άκυρα: 1.635
Λευκά: 1.397

Ο Χάρης Δούκας νωρίτερα τηλεφώνησε και συνεχάρη το Νίκο Ανδρουλάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Ανδρουλάκης τον ευχαρίστησε, λέγοντάς του: «Προχωράμε όλοι μαζί».

Λίγο πριν τις 9 το βράδυ ο Χάρης Δούκας έκανε και δήλωση:
Χάρης Δούκας: Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για ένα μεγάλο ΠΑΣΟΚ που μπορεί να κερδίσει
Ο Χάρης Δούκας στις πρώτες του δηλώσεις παραδέχθηκε και την ήττα του στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ και έδωσε συγχαρητήρια στον Νίκο Ανδρουλάκη

Όπως τόνισε ο Χάρης Δούκας «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, γιατί μας τίμησαν σε αυτές τις κρίσιμες διαδικασίες. Θέλω να συγχαρώ το Νίκο Ανδρουλάκη για τη νίκη του. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, που στήριξαν την υποψηφιότητά μας.
Καταφέραμε σε 3,5 μήνες να κάνουμε έναν καθαρό και έντιμο αγώνα χωρίς συμβιβασμούς απέναντι σε ακραίες επιθέσεις και να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό πολιτικό ρεύμα.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τις αρχές και τις αξίες μας, της Δημοκρατίας, της Δικαιοσύνη,ς της συμμετοχής, της διαφάνειας, της λογοδοσίας με ενότητα, με τη συμμετοχή όλων για ένα μεγάλο, ανοιχτό, δυνατό ΠΑΣΟΚ που μπορεί να κυβερνήσει. Θα είμαι πάντα εδώ στην πρώτη γραμμή. Σας ευχαριστώ πολύ».

Στον Νίκο Ανδρουλάκη τηλεφώνημα έκανε και ο Στέφανος Κασσελάκης για να τον συγχαρεί για την εκλογική του νίκη, κίνηση την οποία δημοσοποίησε και με ανάρτηση του

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook