Αύριο Τρίτη 15/10 στις 20:00 βράδυ το πρώτο επεισόδιο της φετινής σεζόν

Ο αεικίνητος εξερευνητής Δημήτρης Καρβέλης  επιστρέφει αύριο το βράδυ στις 20:00 για νέες εμπειρίες και ταξίδια «ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΗ» αποκλειστικά στο ACTION 24.H επιτυχημένη ταξιδιωτική εκπομπή επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν και σας προσκαλεί να ταξιδέψετε και φέτος σε μια Ελλάδα που δεν σταματά να αποκαλύπτει γοητευτικά τοπία, μαγευτικούς προορισμούς, φιλόξενους ανθρώπους, ήθη, έθιμα και παραδόσεις.

Ο Δημήτρης Καρβέλης ανοίγει αύριο το βράδυ στις 20:00 έναν νέο κύκλο εμπειριών με πρώτη στάση τα πανέμορφα Χανιά. Από την πλούσια σε ιστορία και χρώματα παλιά πόλη, με το ενετικό λιμάνι και τον επιβλητικό φάρο μέχρι την εξωτική λιμνοθάλασσα του Μπάλου που εξάπτει όλες τις αισθήσεις, ανακαλύπτουμε μαζί την απαράμιλλη ομορφιά αυτής της πολυπολιτισμικής γωνιάς της Κρήτης και βιώνουμε τη γνωστή ανά τον κόσμο κρητική φιλοξενία.

Πώς νιώθει ένας καπετάνιος μπαίνοντας στο πανέμορφο φυσικό λιμάνι της Σούδας; Τί συμβολίζει το ξακουστό κρητικό μαχαίρι; Ποιο τραγούδι του αφιερώνει στους Κρητικούς ο δεξιοτέχνης του βιολιού Ηλίας Χορευτάκης; Αυτά και άλλα πολλά, στο πρώτο επεισόδιο του «ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΗ» που ταξιδεύει και φέτος χωρίς πυξίδα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Συντελεστές

Παρουσίαση: Δημήτρης Καρβέλης

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Φελάνης

Αρχισυνταξία/έρευνα: Ανδρονίκη Τσατσαρώνη

Διεύθυνση φωτογραφίας: Αλέξανδρος Ματτέι

Μοντάζ: Κώστας Κουράκος, Ανδρέας Κουρελάς

 

Μην χάσετε την πρεμιέρα αύριο βράδυ στις 20.00 ακριβώς στο ACTION 24!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις