Στα γυρίσματα του βίντεο στο Ηρώδειο, παρευρέθηκαν τουλάχιστον 2.000 πιστοί του βρετανικού συγκροτήματος, οι οποίοι σήμερα, αν είναι λιγάκι τυχεροί, μπορεί να δουν τον εαυτό τους στο μουσικό βίντεο.

Ύστερα από τις δύο sold out συναυλίες στο ΟΑΚΑ, το διάσημο βρετανικό συγκρότημα κάλεσε τους θαυμαστές του από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να συμμετάσχουν στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ στο Ηρώδειο.

Στα γυρίσματα του βίντεο στο Ηρώδειο, παρευρέθηκαν τουλάχιστον 2.000 πιστοί του βρετανικού συγκροτήματος, οι οποίοι σήμερα, αν είναι λιγάκι τυχεροί, μπορεί να δουν τον ευατό τους στο μουσικό βίντεο. Σύμφωνα με τα όδα διέρρευσαν το κόστος για τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ έφτασε τα 3 εκατομμύρια ευρώ!

Το κλιπ κινείται σε ασπρόμαυρες αποχρώσεις, με χρήση της νοηματικής καθ’ όλη τη διάρκεια του κομματιού – άλλωστε οι Coldplay θέλουν η μουσική τους να είναι προσβάσιμη σε όλους, κάτι που φάνηκε και από τα μέτρα στη συναυλία τους, με τα led βραχιολάκια που φοράει το κοινό να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Η μαγική ατμόσφαιρα των γυρισμάτων αποτυπώνεται άριστα στο πρωτότυπο βιντεοκλίπ -οι άνθρωποι χορεύουν, φωτίζουν την σκηνή με τους φακούς των τηλεφώνων τους, ζητωκραυγάζουν και με τα χέρια τους σχηματίζουν ένα κύμα, όσο οι Coldplay ροκάρουν τη μουσική τους.

Το βίντεο κλείνει με ένα νυκτερινό πανοραμικό πλάνο του εμβληματικού μνημείου και τον ήχο του τραγουδιού από τους θεατές που συνέχιζαν να το τραγουδούν.

Αφού ολοκληρώθηκε η καταγραφή του βίντεο και λίγο πριν βρεθεί το γνωστό συγκρότημα στον επόμενο προορισμό της περιοδείας του, δημοσίευσαν στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram, ένα mini βίντεο με στιγμιότυπα από τις ώρες που πέρασαν στη χώρα μας, από τις συναυλίες αλλά και το γύρισμα που έκαναν στο Ηρώδειο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Coldplay (@coldplay)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook