Συγγενείς, φίλοι και απλοί πολίτες, αποτίουν φόρο τιμής στον σπουδαίο συνθέτη. Η ανάρτηση της συζύγου του Μίμη Πλέσσα.

Κόσμος συρρέει από το πρωί στο Α΄Νεκροταφείο Αθηνών όπου έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μίμη Πλέσσα που έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο (5.10.24), μία εβδομάδα πριν γιορτάσει τα 100α γενέθλιά του.

Το τελευταίο “αντίο” θα πουν σήμερα Τετάρτη συγγενείς και φίλοι στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα, που δεν είναι πια ανάμεσα μας.

Από τις 10 το πρωί σήμερα φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες, καλλιτέχνες αλλά και απλοί άνθρωποι που αγάπησαν τα τραγούδια του κορυφαίου Έλληνα μουσικοσυνθέτη, έχουν την ευκαιρία να του πουν το τελευταίο αντίο, καθώς η σορός του θα βρίσκεται στο κοιμητήριο για λαϊκό προσκύνημα .

Η κηδεία του θα γίνει στις 15:00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών και η σορός του βρίσκεται εκεί από τις 10 το πρωί, όπως γνωστοποίησε η Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα στο Facebook.

«Θα αποχαιρετήσουμε τον Λατρεμένο μας Μίμη Πλέσσα την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στις 15.00 στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών. (Οποιος επιθυμεί να αποτίσει φόρο τιμής ό Μίμης μας θα βρίσκεται εκεί απο τις 10πμ)», αναφέρει η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook