Τον γνωρίσαμε μέσα από τις επιτυχημένες συμμετοχές του σε θεατρικές παραστάσεις και σίριαλ που αγαπήθηκαν από το ευρύ κοινό, ωστόσο, ο χαρισματικός κ. Κώστας Κρομμύδας σήμερα μας «συστήνεται» με την ιδιότητα του συγγραφέα.

Με αφορμή ενός ακόμη βιβλίου του με τον τίτλο Δούρειος Ίππος», ο Κώστας Κρομμύδας, μας «ταξιδεύει» στον «κόσμο της κατασκοπείας όπου τίποτα και κανένας δεν είναι αυτός που φαίνεται». Του ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδο!

Η σχέση με την συγγραφή βιβλίων ξεκίνησε… ούτε που θυμάμαι πότε ακριβώς μιας και έγραφα από μικρός. Επίσημα όταν έγραψα το πρώτο μου βιβλίο με τίτλο «Μπαμπά, μεγάλωσέ με».

Όταν κράτησα στα χέρια μου το πρώτο μου βιβλίο ένιωσα … κάτι απροσδιόριστο. Μεγάλη χαρά αλλά δεν το πίστευα κιόλας. Σαν ψέμα!

Μετά από αρκετές πλέον προσωπικές εκδόσεις, εκείνο που με ενδιαφέρει είναι… να δίνω πάντα κάτι διαφορετικό στους αναγνώστες μου.

Συνήθως εμπνέομαι από… τα πάντα!!!

Αφορμή για ένα νέο βιβλίο αντλώ και … από τις συζητήσεις με τους ανθρώπους.

Σήμερα, με το νέο βιβλίο μου «Δούρειος Ίππος», ταξιδεύω τον αναγνώστη… στον κόσμο της κατασκοπείας όπου τίποτα και κανένας δεν είναι αυτός που φαίνεται. Σε κάθε σελίδα ανατρέπονται όλα όσα είχε χτίσει η αναγνώστης στο μυαλό του.

Ταξιδεύω στην Ελλάδα και παρουσιάζω τα βιβλία μου επειδή … αυτό είναι το ευχαριστώ μου προς το κοινό.

Μου αρέσει όταν συναντώ αναγνώστες των βιβλίων μου, από τους οποίος ζητώ… να μου πουν όσα ένιωσαν με την ανάγνωσή τους.

Πάντα έχω στο μυαλό μου τη φράση… « Τίποτα στη τύχη»!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook