Επανατοποθετήθηκε η πλωτή εξέδρα στη μοναδικής ομορφιάς παραλία του Μπάλου στην Κρήτη

Επέστρεψε στην παραλία του Μπάλου στην Κρήτη η πλωτή εξέδρα που θα βοηθήσει την ομαλή και ασφαλή αποβίβαση των επισκεπτών από τα ημερόπλοια.

Η πλωτή εξέδρα επανατοποθετήθηκε σήμερα μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι εικόνες με τους επισκέπτες να αποβιβάζονται μέσα στη θάλασσα και να περπατούν με το νερό μέχρι το λαιμό τους μέχρι να φτάσουν στην παραλία του Μπάλου.

Η εξέδρα υπήρχε στον Μπάλο και τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο , σύμφωνα με το flashnews.gr απομακρύνθηκε το φετινό καλοκαίρι, μετά την Κοινή Υπουργική Απόφαση η οποία εκδόθηκε τον Σεπτέμβριο του 2023 και αφορούσε στην ασφαλή αποβίβαση και επιβίβαση των επισκεπτών με τα ημερόπλοια, βάζοντας σε “περιπέτειες” τους επισκέπτες.

Ήδη μετά την απόφαση του υπουργού Ναυτιλίας Χρήστου Στυλιανίδη με την οποία ακύρωσε προηγούμενη δική του απόφαση, επαναφέροντας την έγκριση για την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας στον Μπάλο, η εξέδρα που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια μεταφέρθηκε και τοποθετήθηκε σήμερα σε κατάλληλο σημείο στον Μπάλο.

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΙ

Να σημειωθεί ότι η απόφαση που επανήλθε σε ισχύ στις 10/7/24, κάνει λόγο για εποχιακή χρήση έως 9 μήνες τον χρόνο και η έγκριση ισχύει για 5 χρόνια έως και τον Νοέμβριο του 2028.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook