Ο 35χρονος πατριός είχε ιστορικό κακοποίησης και βίαζε για τουλάχιστον 1 μήνα τη 10χρονη κόρη της συντρόφου του.

Έναν εφιάλτη έζησε στα χέρια του πατριού της μια 10χρονη στην Μαγιόρκα της Ισπανίας καθώς έπεσε θύμα βιασμού από τον πατριό της και έμεινε έγκυος.

Σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημέρωσης οι βιασμοί έγιναν ενώ η μητέρα απουσίαζε στην εργασία της και κράτησε ένα μήνα.

Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη που περνούσε η 10χρονη
Η αποκάλυψη της φρικιαστικής αυτής ιστορίας έγινε όταν η 10χρονη που είχε πολλές απουσίες από το σχολείο της άρχισε να υποφέρει για πόνους στην κοιλιά και η μητέρα της την μετέφερε σε νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν αρχικά αρκετούς μώλωπες και τραύματα που υποδήλωναν ότι το παιδί είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση πριν να ανακαλύψουν ότι η 10χρονη ήταν έγκυος αρκετών εβδομάδων.

Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του κοριτσιού, μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
Σύμφωνα με πηγές κοντά στην υπόθεση στην οποία είχε πρόσβαση η Ultima Hora, η κοπέλα ομολόγησε στους ανακριτές ότι οι σεξουαλικές σχέσεις που την υποχρέωνε ο πατριός της κράτησαν περισσότερο από ένα μήνα και ότι ήταν πολύ επώδυνες

Τον συνέλαβαν μέσα στο νοσοκομείο
Ο πατριός συνελήφθη στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η 10χρονη όταν πήγε να την επισκεφθεί. «Εκείνη τη στιγμή, η θετή του κόρη άρχισε να ουρλιάζει και να καλεί σε βοήθεια» σύμφωνα με πληροφορίες από την Ultima Hora.

Όπως είπε η μητέρα το μόνο άτομο που είχε φροντίσει το κορίτσι ήταν ο τωρινός σύντροφός της με αποτέλεσμα να κληθεί οι αστυνομία άνδρες της οποίας συνέλαβαν τον 35χρονο Ισπανό την Δευτέρα.
Όταν την Τετάρτη ο 35χρονος εμφανίστηκε ενώπιον δικαστηρίου, φέρεται να είπε στον δικαστή «λυπάμαι πολύ για ό,τι έκανα, αλλά ήταν μόνο μία φορά».

Η ανήλικη είπε στην αστυνομία ότι ο πατριός της την κακοποιούσε επί ένα μήνα και την απειλούσε να μην το φανερώσει σε κανέναν.

Ο 35χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή ενώ βρίσκεται υπό καθεστώς ειδικής φρούρησης καθώς υπάρχει ο κίνδυνος άλλοι κρατούμενοι να του επιτεθούν και να ξυλοκοπήσουν βάναυσα. Είναι γνωστό σε όλους ότι στις ισπανικές φυλακές και όχι μόνο οι βιαστές, ιδιαίτερα των παιδιών, γίνονται στόχος κρατουμένων.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 35χρονος έχει ιστορικό άλλων δύο περιπτώσεων κακοποίησης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook